EtkinliklerGündemHaberler

3 Aralık’ta Çankaya’da Engel Tanımayan Buluşma: ‘Biz Birlikte Parlarız’ Etkinliği

Çankaya Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında “Biz Birlikte Parlarız” temasıyla anlamlı bir etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor. Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi’nin kursiyerleri; dans, müzik ve spor performanslarıyla sahneye çıkacak, “Dolmuş Şoförü” tiyatro oyunu ile izleyicilerle buluşacak. Etkinlikte ayrıca seramik ve resim sergisi yer alacak ve gün, ebeveyn korosunun sahne almasıyla renklenecek.

Afiş, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” başlığıyla başlıyor ve ortada büyük harflerle “Biz Birlikte Parlarız” ifadesi yer alıyor. Yaprak motifleriyle süslenmiş yumuşak bir tasarım var. Alt kısımda dans, müzik, spor gösterileri ve sergiler gibi etkinliklerin duyurusu bulunuyor. En altta ise tekerlekli sandalye kullanan bir çocukla birlikte yürüyen insanlar çizimi yer alıyor. Etkinlik Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde yapılacak.

3 Aralık 2025 Çarşamba günü saat 18.00’de başlayacak program, Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. John F. Kennedy Caddesi No:4’teki merkez, özel gereksinimli bireylerin üretimlerinin ve yeteneklerinin toplumla buluşacağı bu özel güne ev sahipliği yapacak.

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in de destek verdiği etkinlik, “Cumhuriyetin Kalbi Çankaya” vizyonuyla kapsayıcılığı güçlendirmeyi ve herkes için erişilebilir bir yaşam kültürü oluşturmayı hedefliyor.

Etkinlik, tüm vatandaşlara açık olacak.

Sosyal medya hesaplarımız:
İnstagram sosyal medya hesabı için tıklayın
Linkedln sosyal medya hesabı için tıklayın
X sosyal medya hesabı için tıklayın
Facebook sosyal medya hesabı için tıklayın

Kaynak: Yasadikca.com

Yaşadıkça

Engelliler Haber ve Bilgi Sitesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu