
Ankara’da “Engelsiz Aile Destek Projesi” Kapsamında Etkinlik Düzenlendi
Ankara’da engelli bireyler ve aileleri, “Engelsiz Aile Destek Projesi” kapsamında düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Ankara Atlı Spor Kulübü’ndeki programda boyama, müzik ve piknik etkinlikleriyle ailelere keyifli bir gün yaşatıldı.
Tüm Erişilebilir Engelliler Dernekleri Federasyonu’na bağlı Yazarlar Tüm Erişilebilir Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen etkinlik, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ve Ankara İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirildi.
Federasyon Başkanı Hasip Yazar’ın ev sahipliğindeki programa MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Selim Yurdakul, bakanlık yetkilileri ve yöneticilerinin yanı sıra engelli bireyler ve aileleri katıldı.
Çocuklar resimleriyle yeteneklerini ortaya koydu
Programda engelli bireyler ve aileleri için boyama etkinliği düzenlendi. Çocuklar hazırladıkları rengârenk resimlerle yeteneklerini ortaya koyarken, müzik ve ezgi dinletileri eşliğinde piknik yapıldı.
Etkinliğin engelli bireyler ve aileleri için sosyal bir ortam oluşturmasının yanı sıra ailelere moral ve motivasyon sağladığı belirtildi.
Hasip Yazar, etkinliğe katkı sunan kurum ve kuruluşlar ile katılımcılara teşekkür etti. Yazar, benzer organizasyonlarla engelli bireylere ve ailelerine destek vermeyi sürdüreceklerini ifade etti.
Kaynak: mansethaber.com



