EğitimEtkinliklerGündemHaberlerİçimizden BiriVideo Galeri

Yıllar Önce Mezun Olduğu Fakültede Bu Kez Diplomaları Dr. Sare Aydın Verdi

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu Dr. Sare Aydın, yıllar önce öğrenci olarak diploma aldığı mezuniyet töreninde bu kez hekim kimliğiyle sahnedeydi. Aydın, fakültenin mezuniyet töreninde yeni mezun olan öğrencilere diploma verdiği anları sosyal medya hesabından paylaştı.

1992 yılında Tokat’ta doğan Dr. Sare Aydın, doğuştan spina bifida nedeniyle ortopedik engelli olarak yaşamını sürdürüyor. Yürüme engeli nedeniyle eğitim hayatına yaşıtlarıyla aynı dönemde başlayamayan Aydın, eğitimini tamamlayarak Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.

Fakültenin bu yıl düzenlenen mezuniyet töreninde sahneye bu kez akademik ve mesleki kimliğiyle çıkan Dr. Aydın, mezun olan öğrencilere diplomalarını takdim etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Aydın, yıllar önce aynı sahnede diploma alan bir öğrenci olduğunu hatırlattı.

Paylaşım, eğitim hayatında karşılaşılan farklı başlangıç koşullarının mesleki gelişimin önünde engel oluşturmadığını gösteren bir örnek olarak sosyal medyada ilgi gördü. Dr. Sare Aydın’ın aynı fakültede yıllar sonra mezunlara diploma vermesi, tıp eğitimindeki yolculuğunun farklı bir aşamasını yansıttı.

Sosyal medya hesaplarımız:
İnstagram sosyal medya hesabı için tıklayın
Linkedln sosyal medya hesabı için tıklayın
X sosyal medya hesabı için tıklayın
Facebook sosyal medya hesabı için tıklayın

Kaynak: Yasadikca.com

Yaşadıkça

Engelliler Haber ve Bilgi Sitesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu