
Ayfer Tunç, “Edebiyat Engel Tanımaz” Buluşmasında Okurlarıyla Bir Araya Geliyor
Altınokta Körler Derneği İstanbul Şubesi, edebiyatın güçlü kalemlerinden Ayfer Tunç’u anlamlı bir etkinlikte ağırlamaya hazırlanıyor. “Edebiyat Engel Tanımaz” temasıyla düzenlenecek buluşma, engelli bireyler ile gönüllüleri edebiyatın birleştirici gücü etrafında bir araya getirecek.
06 Şubat 2026 tarihinde İstanbul Şişli’de gerçekleştirilecek etkinlikte, Ayfer Tunç edebiyat ve hayat üzerine samimi bir söyleşi yapacak. Program kapsamında katılımcıların sorularını yanıtlayacak olan Tunç, söyleşinin ardından okurları için kitaplarını imzalayacak.
Altınokta Körler Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Hülya Vural’ın açılış konuşmasıyla başlayacak etkinlikte, toplumsal kaynaşmanın güçlendirilmesine dikkat çekilmesi hedefleniyor. Dernek yetkilileri, bu özel günde basın mensuplarını da aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını ifade ediyor.
Etkinlik Bilgileri:
Tarih: 06.02.2026
Kokteyl: 13.30
Saat: 14.00
Yer: İzzetpaşa Çiftliği Mahallesi Vefa Poyraz Caddesi No: 6, Şişli / İstanbul
Program, söyleşi ve soru-cevap bölümünün ardından yapılacak toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erecek.
Sosyal medya hesaplarımız:
İnstagram sosyal medya hesabı için tıklayın
Linkedln sosyal medya hesabı için tıklayın
X sosyal medya hesabı için tıklayın
Facebook sosyal medya hesabı için tıklayın
Kaynak: Yasadikca.com



