Sosyal SorumlulukEtkinliklerGündemHaberler

Engelli Bireylere Akülü Tekerlekli Sandalye Teslimi

Erzincan’da ihtiyaç sahibi engelli bireylere 17 akülü tekerlekli sandalye teslim edildi, toplamda 100 araç ulaştırıldı.

Erzincan Valiliğince düzenlenen programda ihtiyaç sahibi engelli bireylere akülü engelli araçları teslim edildi.

Valilikte gerçekleştirilen Akülü Engelli Araç Teslim Töreni kapsamında 17 akülü engelli aracı hak sahiplerine teslim edilirken, bugüne kadar yaklaşık 100 engelli aracının ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldığı bildirildi.

Programda konuşan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, engelli bireylerin toplumsal yaşama aktif katılımının ve günlük yaşamlarını daha kolay sürdürebilmelerinin büyük önem taşıdığını belirtti.

Devletin tüm imkanlarıyla engelli bireylerin yanında olduğunu ifade eden Aydoğdu, Erzincan’da devlet-vatandaş iş birliğiyle dayanışma kültürünün güçlü şekilde yaşatıldığını söyledi.

Teslim edilen akülü araçların engelli bireylerin hareket kabiliyetini artırarak yaşamlarını kolaylaştırmasını temenni eden Aydoğdu, “Gönül birliğiyle aşılamayacak hiçbir engel yoktur.” ifadelerini kullandı.

Vali Aydoğdu, programa katkı sağlayan hayırseverler Ahmet Turan Gülaçtı ile eşi Nafize Gülaçtı’ya, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanlarına ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Sosyal medya hesaplarımız:
İnstagram sosyal medya hesabı için tıklayın
Linkedln sosyal medya hesabı için tıklayın
X sosyal medya hesabı için tıklayın
Facebook sosyal medya hesabı için tıklayın

Kaynak: İHA

Yaşadıkça

Engelliler Haber ve Bilgi Sitesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu